Medewerker Guest Support

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Medewerker Guest Support

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Communicatief vaardig, je vindt het leuk om maatwerk te leveren en onze gasten vriendelijk te woord te staan en te helpen

Oplossingsgericht en je denkt in alternatieven

32 tot 40 uur beschikbaar (doordeweeks en in het weekend)

Je krijgt:

Meteen een vast contract Bruto maandsalaris van rond de € 2.500,-

Een zelfstandige functie in een leuk team, een gezellig kantoor en elke dag een heerlijke lunch

Doorgroeimogelijkheden bij de grootste Horeca-organisatie van Nederland

Ben jij gastvrij en servicegericht?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Als allround medewerker Guest Support beantwoord je binnenkomende vragen via alle mogelijke kanalen. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die gastvrij is en snel kan schakelen zodat de gast optimaal geholpen wordt. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift, je denkt mee met onze gast en zorgt ervoor een hoge klant/ gasttevredenheid. Jij bent pas tevreden wanneer onze gast goed geholpen is. Past iets niet in ons standaard reserveringssysteem, dan vind jij het een uitdaging om hier toch een passende oplossing voor te vinden.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Als je de Duitse taal beheerst is dat heel fijn. Wij werken in shifts tussen 09.00 en 21.00 uur, het is dus belangrijk dat je ook een paar avonden en weekenddagen in de week beschikbaar bent. Je vindt het leuk om te communiceren en hebt een open, sociale en gastvrije houding naar onze gasten.

Wat ga jij
doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het aannemen van gast-vragen en reserveringen, je denk mee met de de gast en plaatst de reservering in ons reserveringssysteem. Eventuele lastminute reserveringen of afwijkende afspraken zet je door naar een van onze locaties, zodat zij kunnen zorgen voor een gastvrij ontvangst en goede personeelsbezetting.

Verder behandel je alle overige binnenkomende vragen zowel per email als telefoon en zet deze door naar de juiste afdeling of persoon. Dit doe je samen met al je andere collega’s in het team. Je vindt het leuk en een uitdaging om onze gasten vriendelijk te woord te staan en te helpen met hun vraag of klacht, ‘kan niet’ staat niet in jouw woordenboek.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! na je sollicitatie nemen wij snel contact met je op en zorgen we voor een vlotte procedure.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema