Service Supervisor

  • Location Loetje Laren
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Service Supervisor

  • Location Loetje Laren
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
The Golden
match
You are:

Een ervaren horecamedewerker met leidinggevende skills

Gastgericht, enthousiast en een teamspeler

Toe aan een volgende stap in je loopbaan

You get:

Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- exclusief fooi

Direct een vast contract en op je werkdagen eet je gratis mee

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Ben jij toe aan je volgende stap als manager?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Als Floormanager/ Supervisor in ons restaurant ben jij de inspirerende aanvoerder en coach van een team van zo’n 10 tot 15 bedieningsmedewerkers. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Je weet waar Loetje voor staat en je zorgt er met het team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd bij ons hebben en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

What are you
going to do?

Als Floormanager/ Supervisor ben jij een inspirerend manager en coach. Je stuurt alle bedieningsmedewerkers aan die op die dag op de vloer staan. Samen met je team zet je een perfecte beleving neer voor onze gasten. Dat doe je met plezier en enthousiasme. Je deelt graag je liefde voor de horeca met je team. Je hebt het overzicht op de vloer en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten ons restaurant in komen. Je zorgt ervoor dat alles in ons restaurant op rolletjes loopt en dat iedereen in jouw team zich goed voelt en precies weet wat ze moeten doen.

Zelf ben jij voor hun het goede voorbeeld. Dankzij jouw positieve manier van leidinggeven zetten de medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Naast deze managementtaken voer je ook diverse W&S gesprekken, ga je nieuwe medewerkers inwerken, maak je de roosters, plaats je bestellingen ben je verantwoordelijk voor het opmaken en afsluiten van de kassa. Je hebt regelmatig overleg met de (Assistent) Manager.

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die al enige tijd ervaring heeft in de Horeca en in het aansturen van een klein team.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je snel aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Nienke Muijsert -
Nienke Muijsert